top of page

Tuinontwerp

Een tuinontwerp kan op vele manieren we verzorgen dit graag voor u en komen geheel vrijblijvend en kosten loos bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Als wij een passend ontwerp voor u maken en we mogen werkzaamheden en of materialen leveren dan is het tuinontwerp altijd gratis!


Als u zegt we willen een ontwerp en verder niets dan zijn de start kosten €150,- met uitbreidingen komen er meer kosten maar dat wordt vooraf besproken.

Samen maken we uw droomtuin!


Droomt u van een mooie nieuwe tuin maar weet u niet waar te beginnen wij kunnen u helpen 

We zetten uw ideeën op papier in een verrassend tuinontwerp met daarbij ook het kostenplaatje zodat er niet alleen een mooi idee is maar ook een realistische kijk op de kosten zodat het plaatje compleet is. 

Winter actie.


Unieke Actie leidt tuinkriebels in juiste baan!


Menig tuinliefhebber weet dat de tuin hunkert naar een opknapbeurt. Slooijertuinen heeft daarom een winteractie opgestart met een unieke korting van maarliefst 70% op een tuinontwerp en/of een beplantingsplan, De meeste mensen denken aan het laten maken van een tuinontwerp als het voorjaar wordt. Een heerlijke tijd van het jaar om naar buiten te gaan en het liefste zo snel mogelijk van uw tuin te genieten.

U doet er daarom goed aan om al in de winter na te denken over uw wensen en een ontwerp te laten maken. De tuin kan dan in het vroege voorjaar gerealiseerd worden en u kunt meteen volop genieten van uw tuin. De maanden Januari en Februari zijn het ideale moment om na te denken over de inrichting van uw tuin. 

De actie van slooijertuinen.nl is niet-alledaags. Een jonge en bevlogen professional hovenier en tuinontwerper presenteert zich aan een groot publiek


 Michiel Slooijer: “Met deze actie bieden wij onze klanten een flinke korting, natuurlijk staan we het hele jaar door voor u klaar maar nu is het winter nu kunt u profiteren ”.


“Wij bieden goeddoordachte tuinontwerpen, met een daarbij passende beplantingsplan of een doe-het-zelf-pakket. Door een groot netwerk van vakmensen en leveranciers is de verzorging van materiaal en hulp bij de uitvoering geen probleem. Kortom droomtuin realiseren ligt nu binnen ieders mogelijkheden”, besluit ontwerper Michiel Slooijer. Voor meer informatie: www.slooijertuinen.nl

Verrassend!

Een verrassend tuinontwerp voor elk budget vinden we een oplossing!

Onze missie is een tevreden klant! Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan je verwachtingen te voldoen.

Van het aanleggen van een landgoed tot het inrichten van een balkon, wij vinden het een uitdaging om de wensen van de klant te realiseren.

We zorgen dat we op de hoogte zijn van de laatste trends en innovaties op het gebied van wonen en tuinen

Michiel Slooijer:

 “Een verzorgde en aantrekkelijke tuin die het hele jaar iets te bieden heeft draagt aanzienlijk bij aan de waarde van uw huis. In veel gevallen is het de investering meer dan waard.”

bottom of page