Slooijertuinen.nl

Samen maken we uw droomtuin!

Tuinontwerp

Tuinontwerp voorbeelden

Tuinontwerp

We maken al jaren tuinontwerpen en blijven goed op de hoogte van de laatste trends en gadgets voor uw tuin.

Na een geheel vrijblijvende en gratis afspraak maken wij voor u een passend ontwerp die we tijdens een tweede afspraak toelichten, er zit dan ook een offerte bij voor materialen en planten zodat u kunt zien of uw wensen zijn te verwezenlijken.

Na dit gesprek maken wij een definitief ontwerp met een offerte, eventueel aan gevuld met een beplantings of een verlichtingsplan of een doe het zelf pakket.


Natuurlijk zorgen wij er voor dat er het hele jaar door wat te beleven is in de tuin met behulp van planten en materialen is er in elk seisoen wel wat te beleven.

Door bijvoorbeeld een haard te plaatsen of een overkapping, aan een saaie schutting kan een mooi schilderij worden gehangen.


Ook door het schilderen van schuttingen of tuinhuisjes kun je kleur in je tuin brengen.

En natuurlijk door een mooie bloembak te vullen met seisoens planten. Met bloembollen haal je al snel het voorjaar in de tuin.

Waarom voor ons kiezen?


Een verrassend tuinontwerp voor elk budget vinden we een oplossing!


Onze missie is een tevreden klant! Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan je verwachtingen te voldoen. In ons brede aanbod vind je vast en zeker wat je zoekt. Neem een kijkje op de website en als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op.