Slooijertuinen.nl

Samen maken we uw droomtuin!

Bel Michiel 06 22230971 om een afspraak te maken!

Klik om via mail een afspraak te maken

Wanneer is de beste tijd om een tuinontwerp te laten maken?


De meeste mensen denken aan het laten maken van een tuinontwerp als het voorjaar wordt. Een heerlijke tijd van het jaar om naar buiten te gaan en het liefste zo snel mogelijk van uw tuin te genieten. U doet er daarom goed aan om al in de winter na te denken over uw wensen en een ontwerp te laten maken. De tuin kan dan in het vroege voorjaar gerealiseerd worden en u kunt meteen volop genieten van uw tuin.

Bovendien is het voorjaar een drukke tijd voor alle tuin ontwerpers en hoveniers , en dan zal het dus langer duren voordat u aan de beurt bent.


Hoe gaan we te werk en wat zijn de kosten?


De eerste afspraak is geheel vrijblijvend en informatief, we bespreken uw wensen en bekijken de mogelijkheden. Als u beslist dat Slooijertuinen voor u een tuinontwerp mag maken dan meten we de tuin op en maken een nieuwe afspraak waar in een schets ontwerp wordt besproken.

Na goed overleg wordt een "Definitief" tuinontwerp gemaakt met een vrijblijvende offerte voor complete of gedeeltelijke aanleg. (de keus is aan u)


Een tuinontwerp kan al gemaakt worden vanaf €150,- en met de kortingsactie ontvangt u hierop nog eens 70% korting, tegen meerprijs kan een ontwerp aangevuld worden met een beplantingsplan een doehetzelfpakket of een verlichtingsplan tijdens de kortingsactie allemaal met 70% korting!


Hoeveel draagt een tuin bij aan de waarde van mijn huis?


Een verzorgde en aantrekkelijke tuin die het hele jaar iets te bieden heeft draagt aanzienlijk bij aan de waarde van uw huis. In veel gevallen is het de investering meer dan waard.