top of page
bgImage


Waar Hekkenwereld koploper in het leveren van hekwerk in Nederland hebben wij een groep professionele montagebedrijven die de montage voor u netjes en professioneel uit handen kunnen nemen. Dit is voor ons gratis matchmaker tussen u en het montagebedrijf!

Wij en de monteurs houden van duidelijkheid. Hoe meer informatie u kunt geven bij het aanvragen van een offerte, hoe realistischer de prijs zal zijn van de monteurs voor het monteren van uw hekwerk. Wij willen klanten zoveel mogelijk ontzorgen


Dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekken

Hekkenwereld is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde hekwerken. Wij hebben een compleet en divers assortiment kwalitatief hekwerk met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
 Door een combinatie te maken van een duidelijke webwinkel en een professionele klantenservice kunnen wij u goed van dienst zijn. Hekkenwereld levert kwalitatief hekwerk tegen scherpe prijzen in heel Nederland en België aan particulieren, bedrijven, en hoveniers. Zo bent u zeker van kwalitatief hoogwaardig hekwerk voor aantrekkelijke prijzen.

Wij leveren bovendien alle producten met bijbehorende garantie en montagehandleidingen.

Nieuwe partner 

Daar zijn we dan! U heeft ons gevonden! Het bedrijf dat klaar staat voor het tuin hekwerk dat u zoekt. Of beter gezegd, het tuin hekwerk van uw dromen! Wij bieden een ontzettend groot aanbod in hekwerken. Voor jong en oud. Klassiek of modern. Voor ieder wat wils, bij Hekkenwereld hebben we het. Vandaag de dag weet iedereen ons te vinden. Particulieren, maar ook bedrijven. Het assortiment is uiteenlopend van tuin hekwerk voor particulieren tot inbraak werende hekken voor bedrijven. Maar u bent dus op zoek naar een tuin hekwerk. Een mooi hek dat bij uw huis past, waar planten tegenop kunnen klimmen, maar ook gelijk inbrekers tegenhoudt. Een tuin hekwerk is een eyecatcher voor uw huis en tuin. Het moet een must voor het oog zijn. Een eye-catcher waar de hele buurt jaloers op is. Daar gaan wij u bij helpen.

https://www.hekkenwereld.nl/tuin-hekwerk

Hekwerk plaatsen

U speelt waarschijnlijk met de gedachte om eens te kijken naar een staafmat voor uw tuin. De staafmatten bestaan bij ons uit een groot assortiment van dubbelstaafmatten, enkelstaafmatten en gaasmatten. Het dubbelstaafmat hek is in ons land een zeer populair hekwerk. Op internet is een hoop te vinden wat betreft hekwerken en dan vooral als u op zoek bent naar een dubbelstaafmat hek. Dit hekwerk bieden wij dan ook aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs, tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Daar kunt u op vertrouwen bij Hekkenwereld. Dubbelstaafmat hek is te verkrijgen in 2 maten (6/5/6 en 8/6/8). Het verschil tussen deze twee is de dikte van de staven

https://www.hekkenwereld.nl/dubbelstaafmat-hek

Poorten, hekken en nog veel meer

Wanneer kies je voor dubbelstaafmatten?

Wist je dat dubbelstaafmatten een van de populairste hekwerken in Nederland is? Je kunt dubbelstaafmatten gebruiken als afscheiding voor je mooi aangelegd tuin, bescherming van kinderen en huisdieren. Maar het kan ook dienen als klimmogelijkheid voor klimplanten, om zo een afscheiding te creëren. Een groot voordeel van de dubbelstaafmatten is het feit dat door de open structuur er genoeg lichtinval mogelijk blijft. Tevens zijn dubbelstaafmatten uitstekend inbraak werend en door de strakke vormgeving, krijg je een mooi strak geheel.

Een dubbelstaafmat is voorzien van dubbele horizontale spijlen, waardoor dit type staafmat nog net wat steviger en stabieler is dan de enkelstaafmatten. De dubbelstaafmatten zijn in verhouding ook iets duurder dan de enkelstaafmatten. Een enkelstaafmat bestaat uit horizontale en verticale spijlen. Het is de ietwat simpelere uitvoering van de staafmatten. Maar doet zeker niet onder qua kwaliteit van de dubbelstaafmatten.

bottom of page