top of page

Gumax dealer

Met de verkoop van 20.000 terrasoverkappingen en glazen schuifwanden per jaar is Gumax de grootste aanbieder in Europa. Hoe het komt dat Gumax marktleider is? Gumax geeft de laagste prijs garantie op elke terrasoverkapping en daarnaast zijn de terrasoverkappingen ook nog eens van ongeëvenaarde kwaliteit!

Deponti dealer

Het beste aan huis


Het hele jaar door genieten van buiten met al het comfort van binnen: Met de luxe en duurzame aluminium terrasoverkappingen, vouwdaken, lamellendaken én hoogwaardige glazen schuifwanden van Deponti maken wij van buitenleven buiten léven. Met een product van Deponti beleeft u het beste van alle seizoenen aan huis.

Let op!!!!! Levertijden!!!!!​

informeer naar de huidige levertijden

Ons werkgebied! 

We krijgen veel aanvragen verder weg maar helaas door de reistijd is het niet rendabel voor u en voor ons om het hele land door te trekken.

Gumax

Wij zijn officieel Gumax  en Deponti dealer en hanteren de laagste prijs garantie. d.w.z. u kunt een veranda / tuinkamer en alle bijbehorende veranda accessoires nergens goedkoper vinden.

 • Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het vakkundig monteren van alle soorten en maten tuinkamers, veranda's en toebehoren.

 • Wij hebben de capaciteit om uw veranda binnen korte tijd te monteren.

 • Wij geven altijd garantie op door ons gemonteerde veranda's.

Maximaal genieten

Bij Slooijertuinen kunt ú genieten van:

 • De laagsteprijsgarantie op alle terrasoverkappingen en carports

 • Modulaire systemen, dus eenvoudig uit te breiden overkappingen

 • Gebruiksvriendelijke bouwpakketten, 

 • Schuifdaken 

 • Lamellendaken

 • Vouwdaken

 • Schuifdeuren

 • Wanden

Garantie

Een goede investering en zorgeloos genieten door de 5* jaar fabrieksgarantie, onverminderd de wettelijke rechten van de consument op alle onderdelen van de producten die aangeboden worden op onze website. De wettelijke garantie houdt in dat uw product na aankoop datgene doet en moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Heeft u met een scherp voorwerp een kras gemaakt op een terrasoverkapping?  losse onderdelen zijn volop verkrijgbaar

*2 Jaar garantie op bewegende en elektrische onderdelen van Gumax Zonwering. 

Vele uitbreidings mogelijkheden

Benieuwd naar mogelijke opties om je terrasoverkapping te upgraden? Terrasoverkappingen van Gumax zijn modulair en sluiten naadloos op elkaar aan. Er zijn talloze uitbreidingsmogelijkheden; van glazen schuifwanden, zonwering en ledverlichting, tot tochtstrips, deurgrepen en een spie op schutting. 

De mogelijkheden

Er zijn talloze uitbreidingsmogelijkheden; van glazen schuifwanden, zonwering en ledverlichting, tot tochtstrips, deurgrepen en een spie op schutting

Glazen schuifdeuren

Een populaire manier om meer uit je terrasoverkapping te halen, is door de ruimte uit te breiden met glazen schuifwanden. Hiermee kun je de gehele overkapping afsluiten zodat je ook tijdens koele zomeravonden, in het gehele najaar en bij minder goede weersinvloeden van je veranda kunt genieten. Ieder paneel is afzonderlijk te verplaatsen zodat je altijd de ruimte naar eigen wens kan inrichten. Een mooie eigenschap van onze glazen schuifwanden is dat ze tevens te monteren zijn in houten overkappingen, veranda’s en tuinhuizen. Bovendien zijn de glazen panelen ook binnenshuis toe te passen, bijvoorbeeld in de woonkamer.

Deurgrepen


Met deurgrepen voorkom je dat er vingerafdrukken op de glazen schuifwanden komen en kun je gemakkelijk de panelen verplaatsen. De deurgrepen zijn in twee kleuren beschikbaar.

Tochtstrips

Wil je ervoor zorgen dat er zo min mogelijk wind in je terrasoverkapping binnenkomt? Dan kun je de glazen schuifwanden uitbreiden met tochtstrips. Een bijkomend voordeel: ongewenste bezoekers zoals muggen en vliegjes blijven zo buiten je tuinkamer. Met de strips houd je warmte ook beter binnen.

Sierstrips 

Aan de zijkanten van de glazen schuifwanden kunnen sierstrips geplaatst worden. Dit is puur voor de verfraaiing van het glas en geeft je terrasoverkapping net een andere uitstraling. Deze optie valt ook te combineren met tochtstrips.

U- Profielen

Met U-profielen tegen de staanders of tegen de muur kun je de overkapping nog beter en mooier afsluiten. Eventuele kieren tussen de staanders en het glas of de muur, kun je zo netjes wegwerken. In combinatie met tochtstrips krijgen wind en insecten geen schijn van kans.

Glazen spie

Om een terrasoverkapping aan alle zijdes af te sluiten met glazen schuifwanden, plaats je aan de zijkant van de overkapping een glazen spie. Hiermee wordt de zijkant qua doorloophoogte hetzelfde als de hoogte van de onderkant van de goot. Standaard wordt de spie geleverd met matte folie, die je er desgewenst ook af kunt halen.

Automatische Zonwering

Bij zonnige dagen kan de temperatuur flink oplopen onder je terrasoverkapping. Ook kunnen dusdanig felle zonnestralen minder plezierig zijn voor je ogen. Onze Gumax® automatische zonwering reflecteert maar liefst 89% van de warmtestraling en 73% van het zichtbare licht. Kortom, Gumax® zonwering is uniek in zijn soort en het verhoogd het comfort aanzienlijk.

Deze onderzonwering, die onder de overkapping en tussen de tussenliggers geïnstalleerd wordt, is eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.

LED verlichting

Geniet van sfeervolle avonden onder de overkapping met ingebouwde, dimbare spots. Met Gumax® LED verlichting creëer je met één druk op de knop de gewenste sfeer onder jouw buitenterras. Deze optie is zeker aan te raden om ‘s avonds lekker lang te genieten onder de overkapping. Een set ledverlichting bevat 6 lampjes en een afstandsbediening om de sterkte van het licht aan te passen.

Spie op schutting

Om je tegen de laaghangende zon, wind en regen te beschermen kun je een spie op schutting van polycarbonaat plaatsen. Hiermee sluit je een zijkant van je overkapping af, als de veranda bijvoorbeeld tegen een schutting of muurtje geplaatst is. Doordat de ruimte door de spie is afgesloten, blijft de warmte ook langer in de overkapping.

Polycarbonaat zijwand

Wil je een zijkant van je terrasoverkapping helemaal afsluiten? Dit is mogelijk met een Gumax® vaste zijwand van polycarbonaat. Een glazen spie is voor deze zijwand niet nodig, omdat de polycarbonaat platen rechtop komen te staan.

bottom of page