top of page
bgImage

Erfafscheidingen

U vindt bij ons een grote keuze aan schuttingen en erfafscheidingen! De keuze van een schutting is afhankelijk van uw smaak, het type tuin en uw budget. Wij adviseren u graag bij uw keuze en samenstelling.

Steenschot schutting

Steenschotten worden gebruikt in ambachtelijke steenfabrieken. Stenen die net gebakken uit de oven komen worden op de schotten gelegd om te drogen. Door de warmte van de stenen krijgen de schotten een verweerde look.

Steenschotten zijn samengesteld uit een aantal afzonderlijk hardhouten regels die in elkaar passen met een pen-groefverbinding. De afzonderlijke planken worden extra strak samengepakt met grote ijzeren houtdraadbouten. De kopse kanten worden over de gehele breedte beschermd en verstevigd door verzinkte metalen C-profielen.

Met behulp van hardhouten of betonnen palen kunnen we hier elke gewenste lengte erfafscheiding maken met een standaardhoogte van 220cm hoog. 

Hout beton schutting

Standaard schutting met betonpalen en platen in vele soorten verkrijgbaar 

betonpalen met een sleuf waarin het scherm past of gladde palen met een L-beugel om schermen mee vast te zetten

vele opties in hoogte en materiaal

bgImage

Bijzondere erfafscheidingen!

Schuttingen je ziet ze overal maar vaak zijn ze saai en alledaags! Er zijn veel verschillende manieren om uw tuin te onderscheiden met een afscheiding! We kunnen voor u een verrassende afscheiding maken op maat en naar uw wens.

Paneelschutting uit 1 stuk

UNIEKE STORMWERENDE CONSTRUCTIE

Moderne schutting van uitmuntende kwaliteit

Deze moderne tuinschuttingen behoren tot de top in het segment. Ze zijn gemaakt van EPS sandwichpanelen. Beide zijden zijn voorzien van een duurzame coating (UV-bestendig). Net als deze tuinberging en tuinhuis met overkapping, zijn onze schuttingen nagenoeg onderhoudsvrij. U kunt kiezen uit een witte schutting, antraciete schutting of groene schutting. Liever een andere kleur schutting? Dit is altijd bNTEGRAAL ONTWERP

Poort en schutting als één geheel

Bij Hermes staat de esthetische uitstraling van haar buitenleven producten hoog in het vaandel. Daarom zijn onze poorten afgestemd op de uitstraling van de schutting: dezelfde kleur, hoogte en hetzelfde EPS-sandwichpaneel met plankprofiel.espreekbaar.


Hout schutting

Standaard schutting met houten (liefst hardhout) palen in vele soorten verkrijgbaar 

gladde palen met een L-beugel om schermen mee vast te zetten

vele opties in hoogte en materiaal

bgImage

Kant en klare wanden van ADEZZ

  • Aluminium wanden

  • Cortenstalen wanden:

  • Polyester wanden:

Deze zeer massief ogende wanden zijn onderaan de lange zijden voorzien van montagestrips. Het voordeel van de wanden is dat ze een holle constructie hebben waardoor u gemakkelijk accessoires als verlichting, watervallen etc. toe kunt voegen.Schanskorven

Wat zijn schanskorven?

Schanskorven, ook wel steenkorven of een stenen schutting genoemd, zijn grote, ijzeren korven die gevuld worden met breukstenen en allerlei andere materialen. De korven worden gemaakt van gegalvaniseerde staalmatten. Naast breukstenen kunnen de korven onder andere gevuld worden met verschillende kleuren glasbrokken, schelpen en/of houtsnippers.

De voordelen van schanskorven als erfafscheiding

Schanskorven als erfafscheiding kent veel voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

Schanskorven zijn milieuvriendelijk. Ze kunnen volledig hergebruikt en gerecycled worden.

Schanskorven bieden meer privacy dan een houten schutting. Er is namelijk geen doorkijk mogelijk.

Wilt u zelf bepalen hoe uw erfafscheiding er uitziet? Ook dan zijn schanskorven een goede keuze. Met schanskorven bepaalt u zelf hoe hoog, breed en diep de erfafscheiding is. Daarnaast kiest u zelf waar de korven mee gevuld worden. Door te kiezen voor steenkorven bepaalt u zelf het uiterlijk van uw erfafscheiding.

Kokos schermen

De kokos tuinschermen hebben een natuurlijke & bijzondere uitstraling. Doordat de buitenzijde is afgewerkt met natuurlijke en duurzame kokosvezels zijn de kokos tuinschermen uitstekend begroeibaar.

Ook in een geluidswerende optie beschikbaarHekken en gaas

Een mooi hekwerk van kastanje of een dubbelstaafsmaat geeft ook duidelijk de grens aan.

een erfafscheiding hoeft niet altijd pot dicht en hoog te zijn!

Een toegangspoort sluit het helemaal af dieren blijven binnen of buiten natuurlijk ook daarvoor hebben we verschillende oplossingen.

natuurlijk materiaal

De naam zegt het al:

natuurlijke schuttingen zijn schuttingen gemaakt van natuurlijk materiaal. Dat kan wilgentenen, riet of heide zijn, maar ook bamboe. Hierdoor krijgt uw schutting een totaal andere uitstraling dan een schutting van houten planken.Haag

Ja steeds meer schuttingen worden er geplaatst de steeds meer ommuurde tuinen zijn afgeschermd voor egels kikkers en allerlei andere dieren! Ook de vogels zullen u dankbaar zijn het geeft gewoon meer leven in de tuin.

bottom of page