tuinaanleg tuinonderhoud  tuinontwerp bestratingen beplantinSlooijerhoveniers voor uw compleete tuing vijver aanleg zwemvijver snoeien 

  Samen maken we uw droomtuin! 

Slooijertuinen.nl

De (sier)bestrating rondom een gebouw heeft meerdere belangrijke functies: bestrating dient als verharding en ondergrond voor personen, meubilair, bebouwing, voertuigen en andere spullen.
Maar bovenal is de uitstraling heel belangrijk: door het juiste gebruik van de materialen in combinatie met goede kleuren kan (sier)bestrating zorgen voor een prettige sfeer.
Het buitenleven is in de laatste jaren steeds belangrijk geworden door toepassing van onder andere buitenkeukens, loungemeubels etc.
Een goede bestrating en beplanting zijn dan essentieel. Goede bestrating is vakkundig aangelegd met de juiste materialen, fundering en het juiste afschot. Bovendien is rekening gehouden met de afwateringsmogelijkheden zodat er tijdens hevige regenval geen plassen blijven staan.

Een goed aangelegd terras of oprit gaat vele jaren mee en zorgt bovendien voor een meerwaarde bij een woning in geval van verkoop!