Slooijertuinen.nl

Samen maken we uw droomtuin!

Blog

Blog

Welkom op de Blogpagina hier plaatsen we regelmatig tips en komen graag met je in contact.

view:  full / summary

Goede voornemens

Posted on January 2, 2020 at 2:00 AM Comments comments (5)

2020 is het alweer wat vliegt de tijd!

En nu in deze donkere dagen vooruitkijkend op het nieuwe jaar zijn er nog zoveel wensen!! Goede voornemens, plannen maken, een goede voorbereiding is dan erg belangrijk!

Eerst je wensen op een rijtje: 

 

  • Afvallen
  • Stoppen met roken
  • Gezonder leven
  • Plezier maken
  • Genieten
  • Een groener leven
En zo zijn er nog veel meer goede voornemens je tuin en woning spelen daarin een grote rol een fijn huis en een lekkere tuin geven zoveel rust een eigen plek om tot rust te komen en te ontspannen. Ook kan het veel stress opwekken al dat werk stofzuigen, onkruid wieden, grasmaaaien de was er is altijd wel wat te doen. Regelmatig bijhouden is dan toch geen werk! maar kan ook erg ontspannend zijn alles weer netjes en fris dat geeft een opgruimd gevoel toch!

Grotere plannen een verbouwing of een nieuwe tuin een goed plan is dan erg belangrijk een overzicht van je ideen op papier geeft vaak meer duidelijkheid over de slagingskans van je ideen en dat geld natuurlijk ook voor de kleinere aanpassingen een moestuin maken of het gazon vernieuwen een nieuw terras alles slaagt met een goed plan.
We kunnen daar goed mee helpen! Graag kom ik vrijblijvend bij je langs om je goede tuin voornemens, wensen en mogelijkheden te bespreken met een goed plan rekening houdend met allerlij factoren zoals de zon en schaduw, natte periodes, inkijk, ligging en nog veel meer maken we samen een plan voor uw droomtuin.
We kunnen je helpen met de realisatie van de complete klus maar oook kunnen we je op gang helpen met de basis zodat je zelf je droomtuin kunt afwerken.

Op onze website vindt je veel informatie over onze https://www.slooijerhoveniers.nl/diensten" target="_blank">diensten de eerste afspraak is altijd geheel vrijblijvend en kostenloos hoe we dan verdergaan wordt altijd duidelijk besproken alles in goed overleg wil je alleen een tuinontwerp om zelf aan de slag te gaan dan worden er kosten berekend en deze zijn weer afhankelijk van je wensen en grote van de tuin. Als we de materialen mogen leveren of de tuin mogen aaleggen (gedeeltlijk of helemaal) dan is een tuinontwerp altijd gratis!

We hebben nu een winteractie voor een tuinontwerp met flinke korting kijk snel op de website voor https://www.slooijerhoveniers.nl/kortingsactie" target="_blank">meer info

Rss_feed